Catering

Let’s eat

Bent u op zoek naar een unieke ervaring, lekker eten en een verzorgde afwerking? Neem dat gerust even contact met me op. Naast het geven van cursus kan ik ook uw feest of evenement voorzien van barbecue catering met een unieke uitstraling.

Hoe gaat het in z’n werk?

In functie van het aantal gasten en het type evenement zal ik steeds een gepersonaliseerde offerte voorzien. De gerechten worden aangepast aan de seizoenen en er wordt steeds met dagverse producten gewerkt.

Het is mijn doel uw evenement te voorzien van een lekkere en aanlokkende catering. Verwacht dus geen saaie worst of een droge kipfilet op het menu.

Formules

Wenst u een ‘walking diner’ voor uw bedrijfsevenement of eerder een volledig menu voor een verjaardagsfeest? Geen enkel probleem, samen bekijken we de mogelijkheden en komen we tot een offerte waarin iedereen zich kan vinden.
Hieronder vindt u alvast een greep uit de mogelijkheden:

– Showcooking (meerdere gerechten worden in bitesize porties uitgedeeld)
– Walking diner (mix van verschillende gerechten en bijgerechten)
– Main course (indien u één specifiek gerecht wenst)
– Menu (3 of meer gangen inclusief voorgerecht en dessert)

Eén ding is zeker: het wordt een barbecue om nooit te vergeten!

Wacht niet langer

Barbecue hoeft niet enkel in de zomer, maar kan gerust het hele jaar door. Denk maar even aan een herfst barbecue met wilde paddenstoelen en pompoen of een winter barbecue met wild en gevogelte.

Dat de weergoden ons niet steeds even goed gezind zijn is voor mij geen stopper, ik beschik over verschillende toestellen zodat regen of sneeuw geen negatieve invloed hebben.

Til uw bedrijfsevenement, verjaardag, receptie of familiefeest naar een hoger niveau en contacteer me voor een persoonlijke offerte. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw evenement. Uw tevredenheid is mijn prioriteit.